Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g olivenolie
- 50 g soyasauce
- ½ tsk farin
- 1 citron, skal og saft
-
4
ferske laksefileter, uden skind (150-180 g hver)
nebo 4 hvide fiskefileter, uden skind (150-180 g hver) - 5 - 10 g ingefær, skrallet, i skiver
- 1 fed hvidløg
- 100 g skalotteløg, i mindre stykker
-
100
g porre, kun den hvide del, skåret i skiver
nebo 100 g løg, i mindre stykker - 100 g selleristilk,
-
350
g ærter, frost
nebo 350 g gulerod, skåret i stykker (se tip) - 450 g vand
- 2 tsk salt
- 250 g kartoffel, skåret i tern (1 cm)
-
400
g broccoli delt i buketter
nebo 400 g blandede grøntsager (fx gulerødder, courgette, kartofler, svampe), skåret i skiver (0,5 cm) - 2 knivspids sort peber, stødt
- 50 - 100 g madlavningsfløde, ca. 18%, for smag
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2984 kJ / 713 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 44 g
- Vláknina
- 10.7 g