
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Oksekød og øl fyld
- 40 g olivenolie
- 600 g oksekød (til stuvning), skåret i tern (2 cm)
- 1 tsk salt
- 2 knivspids peber, stødt
- 150 g løg skåret i mindre stykker
- 150 g porre skåret i skiver
- 15 g majsmel
- 250 g vand
- 330 g mørk øl
- 1 tsk timianblade, friske
- 1 spsk worcestershire sauce
-
½
tsk oksebouillon
nebo ½ oksebouillon, terning (til 0,5 l)
Dej og samling
- 150 g hvedemel
- 65 g smør koldt, skåret i tern
- 1 æg, medium
- ½ tsk salt
- 1 æggeblomme let pisket, til glasering
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 647 kcal / 2711 kJ
- Protein
- 39 g
- Tuk
- 35 g
- Sacharidy
- 36 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kylling med peberfrugt og ris
1h
Piri Piri kylling med salat
Nenhuma avaliação
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Nenhuma avaliação
Provencalsk kylling
Nenhuma avaliação
Kylling med honning og blomkålspuré
Nenhuma avaliação
Steak au Poivre (peberbøf)
Nenhuma avaliação
Oksekødskofta med feta
Nenhuma avaliação
Kaloriefattig lasagne
Nenhuma avaliação
Bahn mi med kylling
Nenhuma avaliação
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Nenhuma avaliação
Chiang Mai nudler
25min
Japansk ramen
Nenhuma avaliação