![Oksekød og øltærte Oksekød og øltærte](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/dca67b9c-84bb-4205-924b-095a083f0732/Derivates/7986ab17-96aa-4f3a-bdbd-e7ef0458ea77.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Oksekød og øl fyld
- 40 g olivenolie
- 600 g oksekød (til stuvning), skåret i tern (2 cm)
- 1 tsk salt
- 2 knivspids peber, stødt
- 150 g løg, skåret i mindre stykker
- 150 g porre, skåret i skiver
- 15 g majsmel
- 250 g vand
- 330 g mørk øl
- 1 tsk timianblade, friske
- 1 spsk worcestershire sauce
-
½
tsk oksebouillon
nebo ½ oksebouillon, terning (til 0,5 l)
Dej og samling
- 150 g hvedemel
- 65 g smør, koldt, skåret i tern
- 1 æg, medium
- ½ tsk salt
- 1 æggeblomme, let pisket, til glasering
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2711 kJ / 647 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 3.3 g