Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 60 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 200 g Milch
- 2 Eigelb (siehe Tipp)
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1198 kJ / 286 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Panna Cotta mit Früchten im Gewürzsud
7 Std.
Schokoladenmousse
3 Std. 20 Min
Panna Cotta
5h
Schokoladenmousse marmoriert
8h 35min
Vanillesauce (Creme Anglaise)
15min
Beerenmousse
5h
Karamellcreme (Flan)
3 Std.
Quark-Mousse
5h
Panna Cotta al caffè
5h
Zimtmousse
5 godz. 40 min
Kokos-Panna-Cotta auf Erdbeer-Carpaccio
3 Std. 45 Min
Fruchtsauce
10 min