Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 60 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 200 g Milch
- 2 Eigelb (siehe Tipp)
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1198 kJ / 286 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Quark-Öl-Grundteig
5min
Schokoladenmousse
3sa 20 dk
Panna Cotta
5h
Quark-Mousse
5h
Karamellcreme (Flan)
3h
Schokoladenmousse marmoriert
8 Std. 35 Min
Zabaglione
15 Min
Zimtmousse
5 Std. 40 Min
Beerenmousse
5h
Hefegrundteig, süss
1h
Vanillesauce (Creme Anglaise)
15 Min
Panna Cotta mit Früchten im Gewürzsud
7ωρ.