Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Rapsöl
- 2 Bund Dill, ohne Stiele
- 30 g Zucker
- 20 g Weißweinessig
- 20 g Zitronensaft
-
25
g Dijon-Senf
nebo 25 g Senf, mittelscharf - 30 g süßer Senf
- 1 Eigelb
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1061 kJ / 253 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Lachs-Garnelen-Lasagne an Spinatrahm (Dänemark)
1h
Fischfilet mit Brokkoli, Reis und Dillsauce
45 min
Kräuterbutter
5min
Spargelcremesuppe
40 min
Mayonnaise
5min
Sauce Hollandaise
15 Min
Dreierlei Fischfilets mit Kräutersauce und kleinen Pellkartoffeln
30 min
Remoulade
10min
Königsberger Klopse - mal anders
1h
Lachsforelle mit Senf-Hollandaise und Ofenkartoffeln
45 min
Zaziki
10min
Lachs mit Champignon-Sahne-Sauce und Kartoffeln
50 min