Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa quebrada
- 250 g farinha tipo 65
- 120 g manteiga
- 60 g água
- ½ c. chá de sal
Recheio
- 1 curgete (200 g aprox.), s/ extremidades
- 150 g cenoura cortada em pedaços
- 200 g alho-francês cortado em pedaços
- 30 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 300 g peito de peru cortado em pedaços pequenos
- 2 c. chá de mostarda
- 80 g vinho branco
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. sopa de molho inglês
- 20 g farinha
- 80 g leite
- 150 g milho cozido escorrido
- 1 c. sopa de cebolinho picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1530.6 kJ / 365.8 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Sacharidy
- 35.5 g
- Tuk
- 17.3 g
- Nasycený tuk
- 8.6 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 520.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz de caril com peixe fumado - kedgeree
30min
Rolo de carne de frango à italiana
2hod.
Sopa vegetariana de noodles Soba
9 Std.
Pá de borrego recheada com anchovas e alcaparras
Žádné hodnocení
Uma massa duas utilizações
45 min
Dal agridoce
3h 30 min
Korma de couve-flor
2h 20min
Trufas de castanha
3h
Peito de frango crocante com bulgur de coentrada
2hod.
Minirrolos de carne com cuscuz
50 min
Creme de espargos com bacalhau
Žádné hodnocení
Pernas de frango assadas com molho de cerveja
1h 30min