Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de cebolla en trozos
- 1 zanahoria pelada y cortada en 3 ó 4 trozos
- 2 dientes de ajo
- 100 g de pimiento verde
- 100 g de pimiento rojo
- 50 g de aceite de oliva
- 200 g de tomate frito
- 200 g de arroz
- 500 g de agua
- 1 hoja de laurel seca
-
1
pastilla de caldo
nebo 1 cucharada de sal - 2 cucharaditas de comino molido
- 1 cucharadita de pimienta molida
- 1 tarro de judías rojas cocidas (en conserva) (400 g), aclaradas y escurridas.
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1257 kJ / 301 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 41.7 g
- Tuk
- 10.7 g
- Vláknina
- 8.7 g
Alternativní recepty
Patatas guisadas con arroz y morcilla de Burgos
50 min
Judías pintas con verduras
35min
Judías blancas con patatas y compango
1 Std. 35 Min
Judías blancas con chorizo
40min
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
45min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30min
Patatas a la riojana
40min
Patatas meneás salmantinas
40min
Guiso de garbanzos con verduras
45min
Judiones de la Granja con salchichas frescas
45min
Judías blancas a la hortelana
45min
Judías blancas a la toscana
35min