Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 1 cebolla en cuartos (150-180 g)
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 250 g de champiñones frescos limpios y en mitades
- 250 g de garbanzos cocidos
- 100 g de agua
- 1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l)
- 1 cucharadita de pimienta negra recién molida
- 250 g de galets (caracolas grandes, etc.)
- sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1102 kJ / 264 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Sacharidy
- 39.7 g
- Tuk
- 6.9 g
- Vláknina
- 7.6 g
Alternativní recepty
Guiso de garbanzos con verduras
45 min
Pasta con champiñones y nata
30 min
Fideos con verduras
30 min
Espaguetis integrales con salchichas frescas para dos
40 min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30 min
Garbanzos con arroz
35 min
Fusilli con guisantes, habas y verduras de primavera
35 min
Coditos con acelgas y aceitunas
30 min
Judías blancas con espinacas al azafrán
25 min
Sopa de arroz y garbanzos
30 min
Carbonara vegetariana
15min
Pasta con judías blancas
40 min