Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 1 cebolla en cuartos (150-180 g)
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 250 g de champiñones frescos limpios y en mitades
- 250 g de garbanzos cocidos
- 100 g de agua
- 1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l)
- 1 cucharadita de pimienta negra recién molida
- 250 g de galets (caracolas grandes, etc.)
- sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1102 kJ / 264 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Sacharidy
- 39.7 g
- Tuk
- 6.9 g
- Vláknina
- 7.6 g
Alternativní recepty
Pasta con champiñones y nata
30 min
Carbonara vegetariana
15min
Sopa de arroz y garbanzos
30 min
Carbonara de espárragos y pasta
30 min
Fideos con verduras
30 min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30 min
Fusilli con alcachofas y guisantes
25 min
Tagliatelle con guisantes a la menta y jamón ibérico
2 godz. 30 min
Coditos con acelgas y aceitunas
30 min
Guiso de garbanzos con verduras
45min
Arroz con calabaza
40min
Pasta con judías blancas
40min