Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 200 g de mejillones frescos limpios
- 300 g de gambones crudos enteros
- 1 filete de mero cortado en dados de 1 cm (aprox. 300 g)
- 1 ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 6 palitos de cangrejo en trozos de 1 cm
- 1 aguacate pelado, sin hueso, cortado en dados de 1 cm
- 1 endibia en trozos
- 1 tomate maduro sin piel
- 90 g de aceite de oliva virgen extra
- 30 g de vinagre de jerez
- 1 cucharada de cebollino fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1180 kJ / 282 kcal
- Protein
- 22.37 g
- Sacharidy
- 2.26 g
- Tuk
- 133.27 g
- Vláknina
- 0.96 g
Alternativní recepty
Ensalada templada con pollo, uvas y pasas
15 Min
Ensalada templada de gulas y gambones
20 min
Ensalada de kiwi y gambas
15 Min
Ensalada de bacalao con vinagreta de mango
20 min
Ensalada de salmorejo, ventresca y pimiento
45 Min
Ensalada de garbanzos con bacalao y encurtidos
30 Min
Ensalada de patata con salmón y aguacate
45 Min
Remojón de naranja y bacalao
30 Min
Ensalada de escarola, pollo y granada
15 Min
Ensalada de ahumados con vinagreta de alcaparras, mostaza y miel
20 min
Pulpo en salpicón
25 Min
Piquillos rellenos y vinagreta de pimientos
10 Min