Filetes rusos con acelgas y tomate

Filetes rusos con acelgas y tomate

4.5 84 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 35min
4 raciones

Suroviny

  • de hojas de acelgas
    400 g
  • de piñones
    20 - 30 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    55 g
  • dientes de ajo
    2
  • de perejil fresco (solo las hojas)
    3 ramitas
  • de carne picada mixta
    360 g
  • huevo
    1
  • de pan rallado
    20 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta molida
    2 pellizco
  • de cebolla
    70 g
  • de tomate maduro con o sin piel cortados en octavos
    400 g
  • de azúcar
    ½ cucharadita

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 545 kcal / 2278 kJ
Protein 18.5 g
Tuk 47 g
Sacharidy 13.2 g
Vláknina 3 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...