![Filetes rusos con acelgas y tomate Filetes rusos con acelgas y tomate](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8E9D2B98-3DB8-431D-B518-3546A39C0308/Derivates/3C121EC3-2164-4B00-B377-7FFD0EF0768C.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de hojas de acelgas
- 20 - 30 g de piñones
- 55 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 dientes de ajo
- 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 360 g de carne picada mixta
- 1 huevo
- 20 g de pan rallado
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizco de pimienta molida
- 70 g de cebolla
- 400 g de tomate maduro con o sin piel cortados en octavos
- ½ cucharadita de azúcar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2278 kJ / 545 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Sacharidy
- 13.2 g
- Tuk
- 47 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Tomates rellenos de arroz a las hierbas
50 Min
Milhojas de repollo
1h 15 min
Palometa con salsa de tomate y pimientos
30 Min
Bonito a la riojana
50 Min
Filetes rusos con salsa tzatziki
30 Min
Pavo al curry con arroz
30 Min
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45 Min
Albóndigas de ternera en salsa de verduras
50 Min
Albóndigas con salsa de champiñones
30 Min
Filetes rusos
1 Std. 10 Min
Repollo salteado
25 Min
Guarnición de lombarda
30 Min