Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de hojas de acelgas
- 20 - 30 g de piñones
- 55 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 dientes de ajo
- 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 360 g de carne picada mixta
- 1 huevo
- 20 g de pan rallado
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizco de pimienta molida
- 70 g de cebolla
- 400 g de tomate maduro con o sin piel cortados en octavos
- ½ cucharadita de azúcar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2278 kJ / 545 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Sacharidy
- 13.2 g
- Tuk
- 47 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Pechuga de pollo en adobo y salsa de cebolla
40 min
Tomates rellenos con sardinillas
30 min
Bonito encebollado (Cantabria)
1h 10 min
Escaldums de pavo
50 min
Albóndigas con salsa de champiñones
30 min
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45 min
Filetes rusos
1h 10 min
Pollo guisado con tomate y aceitunas
45 min
Bonito a la riojana
50 min
Albóndigas de ternera en salsa de verduras
50 min
Muslos de pollo en salsa de pimiento y cuscús con calabacín y feta
55 min
Filetes rusos con salsa tzatziki
30 min