Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de hojas de acelgas
- 20 - 30 g de piñones
- 55 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 dientes de ajo
- 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 360 g de carne picada mixta
- 1 huevo
- 20 g de pan rallado
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizco de pimienta molida
- 70 g de cebolla
- 400 g de tomate maduro con o sin piel cortados en octavos
- ½ cucharadita de azúcar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2278 kJ / 545 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Sacharidy
- 13.2 g
- Tuk
- 47 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Solomillo de cerdo al ajillo en papillote
45min
Filetes rusos de pavo y espinacas
40 λεπτ.
Albóndigas de ternera en salsa de verduras
50 min
Bonito en salsa de sobrasada y tomatitos
30 λεπτ.
Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas
25min
Bonito a la riojana
50 min
Bonito encebollado (Cantabria)
1h 10 min
Tortilla guisada en salsa española
1h 10 min
Filetes rusos
1h 10 min
Sukalki
2hod.
Pechuga de pollo en adobo y salsa de cebolla
40 λεπτ.
Albóndigas con salsa de champiñones
30 λεπτ.