Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 dente de alho
- 80 g cebola cortada em metades
- 20 g azeite
- 2 c. chá de paprika
- 2 ramos de aneto
- 600 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes - ½ - 1 c. chá de sal
-
3
lombos de salmão fresco s/ pele (125 g unid. aprox.)
nebo 3 lombos de salmão descongelado s/ pele (125 g unid. aprox.) - 170 g massa tipo pevide ou outro tipo de massa pequena
- 200 g natas c/ 30% de gordura
- 2 c. chá de amido de milho
- 1 c. sopa de sumo de limão
- ½ c. chá de pimenta preta, mais q.b. p/ polvilhar
- 200 g espinafres cortados em pedaços
- 100 g tomate-cereja cortado em metades
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2704.7 kJ / 646.5 kcal
- Protein
- 32.1 g
- Sacharidy
- 40.7 g
- Tuk
- 39.7 g
- Nasycený tuk
- 15.9 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 577.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz de pescada com alho-francês
35min
Farfalle com salmão e pesto
40min
Arroz de peixe com espinafres e limão
30min
Arroz de peixe
55 Min
Pescada com camarão à Ogando
30min
Risoto de peru e espargos
40min
Salada de fusilli com calamares
50 min
Linguine com molho de cogumelos e peru
50 min
Linguine com camarão e tomate-cereja
30min
Arroz com salmão a vapor
30min
Gratinado de salmão e legumes
50 min
Tagliatelle com salmão
35min