Kompatibilní verze
Guarnición de judías verdes con chalotas y cebolla roja
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de chalotas en cuartos
- 250 g de cebolla roja en octavos
- 30 g de aceite de oliva
- 70 g de mantequilla en trozos
- 500 g de judías verdes redondas frescas
- 30 g de caramelo líquido
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- ½ cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 826 kJ / 197 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Sacharidy
- 12.7 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 11.7 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 145 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coliflor al vapor con salsa de mantequilla y alcaparras
50 Min
Judías verdes salteadas con tomates cherry
30 min
Judías verdes con salsa bechamel al curry
30 min
Coliflor al vapor con salsa de cacahuetes
50 Min
Espinacas con pasas y piñones
15 Min
Espinacas con patatas
30 min
Caballa a la sal con patatas al vapor y mojo picón
40 min
Judías verdes crujientes con salsa de ajos caramelizados
20 Min
Espinacas coreanas (Sigeumchi-namul) - Corea
20 Min
Judías verdes crujientes con chalotas
35 Min
Noodles con judías verdes
30 min
Coliflor salteada para dos
25 Min