Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 berenjenas
- 3 pellizcos de sal
- 500 g de agua
- 1 diente de ajo
- 25 g de aceite de oliva
- 250 g de tomate troceado en conserva
- 1 cucharadita orégano seco
- 8 lonchas de jamón curado (aprox. 100 g)
- 120 g de mozzarella fresca en rodajas de 5 mm
- 6 - 8 hojas de albahaca fresca en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 778 kJ / 186 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 622 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calabacines rellenos de pavo
40 min
Berenjenas rellenas de atún
30 min
Minipizzas de berenjena
40 min
Huevos con calabacín, jamón y queso
15min
Espirales de hojaldre con espinacas y queso feta
1h 10min
Rollitos de calabacín rellenos de pavo y queso
25min
Muffins de huevo con espinacas y tomates
30 min
Milhojas de repollo
1 Std. 15 Min
Pasteles de brócoli y beicon
45 min
Bolitas de coliflor con salsa de tomate y beicon
1h
Hojaldre de setas y beicon
1h
Pastel de verduras con huevo y queso
30 min