Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de aceite de oliva
- 10 g de mantequilla
- 350 g de chalotas, en mitades a lo largo
- 150 g de vino blanco
- 120 g de cebolla en trozos
- 1 diente de ajo
- 1 pimienta de Cayena seca entera
- 800 g de habas frescas
- 550 - 600 g de tomate frito
- hojas de perejil fresco para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 519 kJ / 124 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Sacharidy
- 10.3 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Sodík
- 266.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Judías verdes salteadas con tomates cherry
30 min
Alcachofas con habitas al azafrán
50min
Tortilla de champiñones al ajillo
25min
Acelgas y ajetes con huevos
40min
Habas guisadas a la portuguesa
50min
Brócoli dorado con salsa de atún
20min
Ensalada de patata y coliflor
1h 30min
Asadillo de judías verdes
40min
Arroz vaporizado con verduras y cítricos (Cocción de arroz)
1h 30min
Ensalada de habas y guisantes con jamón
30 min
Habas tiernas rehogadas
30 min
Calabaza en ajillo con salchichas y huevo poché para dos
30 min