Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de aceite de oliva
- 10 g de mantequilla
- 350 g de chalotas, en mitades a lo largo
- 150 g de vino blanco
- 120 g de cebolla en trozos
- 1 diente de ajo
- 1 pimienta de Cayena seca entera
- 800 g de habas frescas
- 550 - 600 g de tomate frito
- hojas de perejil fresco para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 519 kJ / 124 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Sacharidy
- 10.3 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Sodík
- 266.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Acelgas y ajetes con huevos
40min
Coliflor salteada para dos
25 min
Alcachofas con champiñones y beicon
50min
Pilpil de garbanzos, acelgas y bacalao
1u.
Acelgas con patatas y mejillones al vapor
50min
Habas guisadas a la portuguesa
50min
Hummus de judías blancas con pimientos
30 min
Habas tiernas rehogadas
30 min
Garbanzos encebollados
40min
Alcachofas con habitas al azafrán
50min
Pimientos verdes con chorizo para dos
30 min
Judías verdes crujientes con chalotas
35min