
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de aceite de oliva
- 10 g de mantequilla
- 350 g de chalotas en mitades a lo largo
- 150 g de vino blanco
- 120 g de cebolla en trozos
- 1 diente de ajo
- 1 pimienta de Cayena seca entera
- 800 g de habas frescas
- 550 - 600 g de tomate frito
- hojas de perejil fresco para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 124 kcal / 519 kJ
- Protein
- 5.1 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 10.3 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Sodík
- 266.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hummus de coliflor rehogada con champiñones y beicon
30min
Ensalada de patata y coliflor
1hod. 30min
Pilpil de garbanzos, acelgas y bacalao
1hod.
Coliflor salteada para dos
25min
Garbanzos encebollados
40min
Habas guisadas a la portuguesa
50min
Judías verdes salteadas con tomates cherry
30min
Guisantes con jamón y sepia
50min
Coliflor al vapor con salsa de cacahuetes
50min
Espinacas con garbanzos a la sevillana
45min
Pencas de acelga con beicon y nueces
30min
Alcachofas con champiñones y beicon
50min