Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 berenjenas
- 2 cucharadas de aceite de oliva virgen extra
- 200 g de cebolla en trozos
- 4 dientes de ajo
- 70 g de pimiento rojo en trozos
- 150 - 200 g de carne picada de ternera desmenuzada
- 100 g de tomate frito
- 2 pellizcos de sal
- 1 pellizco de comino molido
- 1 pellizco de pimienta molida
- 200 g de judías blancas cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
- 1 cucharadita perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 953 kJ / 228 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 12.7 g
- Tuk
- 16.4 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 533.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Garbanzos con tomate, piquillos y atún
45 min
Curry de garbanzos y verduras
25 min
Alubias con bacalao
30 min
Asadillo de judías verdes
40 Min
Imam bayildi (Berenjenas rellenas) - Turquía
1h
Pastel crujiente de verduras y garbanzos
1 Std. 10 Min
Ensalada templada con kale, judías blancas, nueces y bayas de goji
40 Min
Batatas rellenas de atún y espinacas
1h
Parmentier vegetariano con boloñesa de lentejas y berenjena
2 godz.
Gurullos con calabaza y pimiento
35min
Bollitori
40 Min
Guiso de lentejas etíope (Misir wat)
35min