Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 berenjenas
- 2 cucharadas de aceite de oliva virgen extra
- 200 g de cebolla en trozos
- 4 dientes de ajo
- 70 g de pimiento rojo en trozos
- 150 - 200 g de carne picada de ternera desmenuzada
- 100 g de tomate frito
- 2 pellizcos de sal
- 1 pellizco de comino molido
- 1 pellizco de pimienta molida
- 200 g de judías blancas cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
- 1 cucharadita perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 953 kJ / 228 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 12.7 g
- Tuk
- 16.4 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 533.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Parmentier vegetariano con boloñesa de lentejas y berenjena
2 Std.
Albóndigas de berenjena con salsa de pimientos
2h 45min
Pilpil de garbanzos, acelgas y bacalao
1h
Pastel de batata con boloñesa vegetariana
45 Min
Judías al horno con verduras
30 Min
Moussaka vegana
1 Std. 20 Min
Estofado de berenjena picante
30 Min
Milhojas de verduras
1 Std. 30 Min
Bacalao al horno estilo mediterráneo
1 Std. 30 Min
Coliflor gratinada con carne al estilo italiano
1h
Garbanzos con tomate, piquillos y atún
45 Min
Cuscús especiado de verduras
30 Min