Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 700 g Weißer Bierrettich, in Scheiben (1-2 cm)
- 15 g Senf, scharf
- 40 g Weißweinessig
- 40 g Öl
- 2 TL Zucker
- ½ - ¾ TL Salz
- ¼ TL Kümmel, gemahlen
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 1 Frühlingszwiebel, in feinen Ringen, inkl. Grün
- 1 Bund Schnittlauch, frisch
- 3 - 4 Radieschen, rot
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 371 kJ / 89 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rotkrautsalat mit knusprigem Feta und Kräuterpesto
40min
Cremiger Erdäpfelsalat mit Apfel und Stangensellerie
1h
Kohlsprossen-Salat mit Mandeln und Cranberrys
35min
Schottische Eier mit Sellerie-Karotten-Salat
1h
Gelber Fisolensalat
40min
Orangen-Mohn-Joghurt Dressing
5min
Grüne Grütze
15min
Wintersalat
55 Min
Kümmelkraut mit Debrezinerkraken
40min
Rote Rüben Salat mit Schafs-Joghurt
1h
Karfiol-Ei-Salat mit Senfdressing
35min
Lauwarmer Krautsalat
10min