Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 700 g Weißer Bierrettich, in Scheiben (1-2 cm)
- 15 g Senf, scharf
- 40 g Weißweinessig
- 40 g Öl
- 2 TL Zucker
- ½ - ¾ TL Salz
- ¼ TL Kümmel, gemahlen
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 1 Frühlingszwiebel, in feinen Ringen, inkl. Grün
- 1 Bund Schnittlauch, frisch
- 3 - 4 Radieschen, rot
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 371 kJ / 89 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Apfel-Radieschen-Salat mit Joghurt
15 min
Cremiger Erdäpfelsalat mit Apfel und Stangensellerie
1h
Wintersalat
55min
Gedämpfte Rote Rüben mit cremiger Walnusssauce
1h
Überbackener Kabeljau auf Spitzkohl mit Basmatireis
1h
Rote Rüben Salat mit Schafs-Joghurt
1h
Kräutertopfen
15 min
Schneller Rohkostsalat
15 min
Blattsalat mit grünem Dressing und Walnüssen
10 Min
Gelber Fisolensalat
40 min
Omas Apfelkompott
20min
Lauwarmer Krautsalat
10 Min