Kompatibilní verze
Pierna de lechal asada al vino tinto con pimientos al ajillo y salsa de cecina
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 piernas de cordero lechal con hueso (aprox.1300 g)
- 3 dientes de ajo con piel, ligeramente chafados
- 1 ramita de romero fresco (solo las hojas)
- 2 ½ cucharaditas de sal
- 100 g de aceite de oliva
- 160 g de vino tinto
- 880 g agua
- 3 - 4 pimientos rojos (aprox. 1200 g)
- 6 - 7 dientes de ajo
- 100 g de cecina en trozos
- 10 g de harina
- ½ cucharadita de azúcar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 4469.8 kJ / 1069.3 kcal
- Protein
- 54.1 g
- Sacharidy
- 15.6 g
- Tuk
- 87.9 g
- Nasycený tuk
- 33.3 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 1137.2 mg
Alternativní recepty
Secreto ibérico con salsa bigarrada
45 min
Presa de cerdo con salsa de mango
30min
Muslos de pollo a la sal con salsa de cacahuete
1h 30 min
Paletillas de cordero asadas
2 Std. 40 Min
Solomillo de ternera en salsa de vino tinto
25 min
Rigatonis rellenos de pollo de corral
40 min
Redondo de ternera al whisky con patatas
2 Std. 40 Min
Ternera asada especiada con puré de patata, tomates secos y salsa de vino tinto (MEATER)
10h
Guisat de peix
1h 25 min
Solomillo de ternera en papillote con salsa de vermut
50min
Carrilleras estofadas con salsa de arándanos
1h
Arroz en textura de paella con carrillera ibérica y aroma de romero
1j 10 menit