Pierna de lechal asada al vino tinto con pimientos al ajillo y salsa de cecina

Pierna de lechal asada al vino tinto con pimientos al ajillo y salsa de cecina

4.7 20 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 10min.
4 raciones

Suroviny

  • 2 piernas de cordero lechal con hueso (aprox.1300 g)
  • 3 dientes de ajo con piel, ligeramente chafados
  • 1 ramita de romero fresco (solo las hojas)
  • 2 ½ cucharaditas de sal
  • 100 g de aceite de oliva
  • 160 g de vino tinto
  • 880 g agua
  • 3 - 4 pimientos rojos (aprox. 1200 g)
  • 6 - 7 dientes de ajo
  • 100 g de cecina en trozos
  • 10 g de harina
  • ½ cucharadita de azúcar

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 1137.2 mg
Protein 54.1 g
Kalorie 4469.8 kJ / 1069.3 kcal
Tuk 87.9 g
Vláknina 5.4 g
Nasycený tuk 33.3 g
Sacharidy 15.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...