
Kompatibilní verze
Lattuga romana con salsa al Gorgonzola e granella di prosciutto
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Granella di prosciutto
- 100 - 150 g prosciutto crudo di Parma a fette
Salsa al Gorgonzola
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 140 g di panna acida
- 110 g di gorgonzola piccante a pezzi
- 2 cucchiaini di salsa Worcestershire
- 2 di cuori di lattuga
- 1 limone, preferibilmente biologico il succo spremuto fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 212 kcal / 887 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 13 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tempura di verdure
25min
Risotto mantecato alle spezie e mandarino di Antonia Klugmann
3hod. 30min
Carpaccio di manzo marinato alle erbe
2hod. 15min
Salsa crescione e sgombro affumicato
10min
Zabaione al limone
15min
Fonduta con tartufo bianco
2hod. 20min
Patè di melanzane con coulis di pomodori
2hod.
Marinatura al pompelmo rosa e paprika
20min
Yaki Soba
55min
Manzo con peperoni in salsa piccante
35min
Salsa greca
10min
Salsa rubra
30min