Kompatibilní verze
Lattuga romana con salsa al Gorgonzola e granella di prosciutto
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Granella di prosciutto
- 100 - 150 g prosciutto crudo di Parma, a fette
Salsa al Gorgonzola
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 140 g di panna acida
- 110 g di gorgonzola piccante a pezzi
- 2 cucchiaini di salsa Worcestershire
- 2 di cuori di lattuga
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 887 kJ / 212 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Granita melone, menta e gin
1h 25min
Prosecco alla citronella
1 godz.
Crema di cavolo riccio alla paprika, insalata di gamberi e edamame
40min
Lasagnetta fredda con melanzane e burrata
40min
Insalata di anguria e finocchi
20min
Fonduta di formaggio
20min
Salsa al formaggio di pecora
20min
Cioccolata calda al cardamomo
15min
Spaghetti di carote con pesto di avocado raw
15min
Emulsione di patate e sedano rapa con sfilacci di cavallo (di Sebastiano Rovida)
35min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1h 30min
Burro alle acciughe
4 Std. 20 Min