Kompatibilní verze
Lattuga romana con salsa al Gorgonzola e granella di prosciutto
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Granella di prosciutto
- 100 - 150 g prosciutto crudo di Parma, a fette
Salsa al Gorgonzola
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 140 g di panna acida
- 110 g di gorgonzola piccante a pezzi
- 2 cucchiaini di salsa Worcestershire
- 2 di cuori di lattuga
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 887 kJ / 212 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fonduta svizzera
20 Min
Crema di formaggio spalmabile
5 Min
Tajarin salsiccia e finocchi
1 Std.
Salsa olandese
30 min
Uova di quaglia in gelatina alle erbe
Žádné hodnocení
Salsa bois boudran
10 Min
Gazpacho di frutta e verdura con salmone marinato (di Sebastiano Rovida)
18h 25min
Zabaione allo spumante
15 Min
Condimento al Gorgonzola alla maniera Usa
10 Min
Gazpacho fragole e pomodoro
2 godz. 10 min
Crema di burrata con verdure
1 godz. 5 min
Gnocchi di patate e castagne al sugo di porri e speck
1 godz. 5 min