Kompatibilní verze
Lattuga romana con salsa al Gorgonzola e granella di prosciutto
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Granella di prosciutto
- 100 - 150 g prosciutto crudo di Parma, a fette
Salsa al Gorgonzola
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 140 g di panna acida
- 110 g di gorgonzola piccante a pezzi
- 2 cucchiaini di salsa Worcestershire
- 2 di cuori di lattuga
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 887 kJ / 212 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Uova scozzesi con salmone e salsa alla senape
1h
Polenta concia alla valdostana
1 Std. 40 Min
Crema di burrata con verdure
1 Std. 5 Min
Zabaione allo spumante
15min
Capesante al profumo di arancia
1 Std. 10 Min
Burro alla Maître d’Hotel
50 min
Sformatino di piselli su crema di peperoni e gambero rosso di Sicilia (di Antonio Lorenzon)
1 Std. 30 Min
Crema mascarpone al caprino
20min
Bagna cauda
35min
Fonduta svizzera
20min
Uova alla coque in salsa alla senape
30min
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15min