Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 300 g farinha, mais q.b. p/ polvilhar
- 130 g manteiga
- 70 g água
- ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de açúcar
Recheio
- 10 g salsa
- 500 g cebola cortada em pedaços
- 125 g pimento verde
- 20 g azeite
- 20 g manteiga
- 500 g tomate em pedaços
- 200 g bacalhau demolhado e desfiado, bem espremido
- 1 pitada de pimenta
- 25 g amêndoa laminada
- 25 g sultanas
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 2347.7 kJ / 561.1 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Sacharidy
- 58.7 g
- Tuk
- 31.3 g
- Nasycený tuk
- 14.4 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 350.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pudim de peixe-espada preto
40 Min
Empada de bacalhau
1 Std. 20 Min
Salada japonesa de caranguejo fingido (salada kani) - TM6
15 Min
Pastéis de ricota, fiambre e ervilhas
55 Min
Frango à Peruana com molho verde e salada de abacate
10 Std. 30 Min
Mini bolos de maçã sem glúten (baixo em calorias)
55 Min
Crepes de salmão
1 Std.
Croquetes de frango
1 Std.
Lasanha de curgete e pimentos
1 Std. 15 Min
Bolo inglês sem glúten
1 Std.
Crepes de frango com milho
1 Std. 15 Min
Carne em massa folhada
40 Min