Zařízení & příslušenství
Sabayon
Příprava 5min.
Celkový 15min.
4 portions
Suroviny
-
60 g de marsala sec
-
60 g de vin blanc sec
-
120 g de sucre en poudre
-
6 jaunes d'œufs
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
5 g
Kalorie
1047 kJ /
250 kcal
Tuk
10 g
Vláknina
0 g
Sacharidy
31 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Ma Cuisine
196 recepty/-ů
Španělsko
Španělsko
Ma Cuisine
196 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Ma Cuisine
196 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Ma cuisine au quotidien
221 recepty/-ů
Kanada
Kanada
Ma cuisine au quotidien
196 recepty/-ů
Francie
Francie
Ma cuisine au quotidien
239 recepty/-ů
Francie
Francie
Ma cuisine au quotidien
221 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Minestrone de fruits et crème au safran
40min.
Sabayon à la liqueur à l'orange
15min.
Sabayon classique
15min.
Sole au beurre de grenade et purée de panais à l'anis
Žádné hodnocení
Ketchup aux abricots
45min.
Sauce béarnaise
20min.
Sabayon classique
15min.
Sabayon
15min.
Sabayon sucré
30min.
Sabayon anisé
15min.
Sabayon au cidre
15min.
Sauce orange-curry
10min.