Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de marsala sec
- 60 g de vin blanc sec
- 120 g de sucre en poudre
- 6 jaunes d'œufs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1047 kJ / 250 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Couronne glacée meringue-framboise
Žádné hodnocení
Sabayon classique
15 Min
Sole au beurre de grenade et purée de panais à l'anis
Žádné hodnocení
Filet de bœuf farci et son glaçage à la grenade
1 godz. 45 min
Flan d'asperges enroulé de sole
1 godz.
Sabayon classique
15 Min
Sabayon
15 Min
'Cobbler' aux pêches et aux prunes
1 godz.
Délice citronné
50 min
Sabayon anisé
15 Min
Sabayon au cidre
15 Min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15 Min