Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de viande de poulet, sans peau, désossée et sans nerfs (500 g au total), coupée en morceaux
- 200 g de légumes blancs variés (céleri, oignons, ail, poireau par ex.), coupés en morceaux
- 4 brins d'herbes aromatiques fraîches (romarin, thym, persil par ex.), équeutés
- 150 g de gros sel
- 100 g de vin blanc
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 1 clou de girofle
- 5 graines de coriandre
- Nutriční hodnoty
- na 400 g
- Kalorie
- 2714 kJ / 649 kcal
- Protein
- 58 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 5.9 g
Alternativní recepty
Minestrone
45min
Fond de légumes
45min
Fond de viande
45min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Fond de viande
3 Std.
Fond de volaille
45min
Sucre vanillé
72h
Chapelure
5min
Délice de foies au riesling
2 godz. 50 min
Farine de céréales ou de légumes secs
5min
Glace à la vanille
12 godz.
Pâté végétal
3 Std. 50 Min