
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de parmesan coupé en morceaux (3 cm) (volitelně)
- 200 g de céleri branche coupé en morceaux
- 250 g de carottes coupées en morceaux
- 100 g d'oignon coupé en morceaux
- 100 g de tomate coupée en morceaux
- 150 g de courgette coupée en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 50 g de champignons frais
- 1 feuille de laurier déshydratée (volitelně)
- 6 brins d'herbes aromatiques fraîches (basilic, sauge ou romarin par ex.), équeutés
- 4 brins de persil frais
- 120 g de gros sel
-
30
g de vin blanc sec
nebo 30 g d'eau - 1 c. à soupe d'huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 88.8 kcal / 371 kJ
- Protein
- 4.7 g
- Tuk
- 4.8 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Vláknina
- 3.1 g
Alternativní recepty
Pain cocotte
2hod. 20min
Fond de viande
45min
Farine de céréales ou de légumes secs
5min
Sucre vanillé
72hod.
Fond de volaille
45min
Salade de crudités
10min
Le beurre clarifié
20min
Fond de volaille
45min
Fond de légumes
45min
Sucre à la fève tonka
5min
Crackers romarin pavot
1hod.
Délice de foies au riesling
2hod. 50min