Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de parmesan, coupé en morceaux
- 30 g de pignons de pin
- 1 gousse d'ail
- 80 g de feuilles de basilic frais
- 150 g d'huile d'olive extra vierge
- ½ c. à café de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1290.2 kJ / 308 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Sacharidy
- 1.2 g
- Tuk
- 31.7 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
-
Indispensables du placard 11 recept, Francie
-
Ma Cuisine 196 recept, Španělsko
-
Ma Cuisine 196 recept, Švýcarsko
-
Ma Cuisine 196 recept, Benelux
-
Ma cuisine au quotidien 239 recept, Francie
-
Ma cuisine au quotidien 221 recept, Švýcarsko
-
Ma cuisine au quotidien 196 recept, Francie
-
Ma cuisine au quotidien 221 recept, Kanada
Alternativní recepty
Pesto au basilic XXL
15min
Sauce chimichurri
5 Min
Pesto classique au basilic
10 min
Vittello tonnato
4 Std. 20 Min
Pesto
5 Min
Guacamole
5 Min
Caponata sicilienne
55 min
Focaccia au romarin
2 godz. 20 min
Gaspacho
12h
Pesto de roquette, pistache et safran
15min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3h 15min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1h 50 min