Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w paski)

Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w paski)

4.7 91 rating
Příprava 5min.
Celkový 15min.
2 porcje

Suroviny

  • 20 g oleju
    20 g oliwy z oliwek
  • 1 ząbek czosnku
    20 g cebuli
  • 250 g mięsa z udek kurczaka, bez skóry, bez kości pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym
    250 g fileta z piersi kurczaka, bez skóry, pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porcję

Sodík 120.3 mg
Protein 24.1 g
Kalorie 1006.8 kJ / 240.7 kcal
Tuk 15.3 g
Vláknina 0.1 g
Nasycený tuk 2.1 g
Sacharidy 0.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...