Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de feuilles de persil frais
- 1 gousse d'ail
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
-
100
g de cèpes frais, coupés en lamelles,
nebo 30 g de cèpes séchés, réhydratés dans de l'eau chaude pendant 20 min et égouttés - 100 g de champignons frais variés, coupés en lamelles si nécessaire
- 1 ¼ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1200 g d'eau
- 300 g de pâtes sèches longues, type tagliatelle
- 1 - 2 pincées de poivre noir fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1659 kJ / 396 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 5.6 g
Alternativní recepty
Riz à la tomate
30 min
Omelette aux pommes de terre
30 min
Dorade en croûte de sel
35min
Légumes farcis
1 godz. 20 min
Spaghetti carbonara
40min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Salade de pâtes aux légumes et à la truite
45 min
Croustade aux champignons
1 godz. 15 min
Légumes au curry
1 godz.
Assortiment de légumes sur lit de riz et sauce au yaourt
45 min
Mousse aux fruits rouges
5h
Tagliatelle aux cèpes et au parmesan
40min