Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 Salbeiblätter, frisch
- 2 TL Pfefferkörner, bunt
- 3 Pimentkörner
- ¼ TL Koriander, ganz
- 2 Gewürznelken
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- 300 g Süßkartoffeln, in Stücken
- 50 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Braten
- 30 g Rosinen
- 700 g Lammfleisch (z. B. Schlögel), in Stücken (ca. 4 cm)
- 30 g Balsamico-Essig
- 400 g Rotwein
-
4
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 90 g Kumquats, in feinen Scheiben, entkernt
- 60 g Pinienkerne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2680 kJ / 639 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tafelspitz mit Wurzelsauce
2h
Forellenpäckchen auf Schmorgurken
45min
Gedämpfter Kabeljau auf Gewürz-Erdäpfelsud
35 Min
Menü: Pastinaken-Kürbis-Suppe, Linsenpastete mit Rettichsalat, Brombeer-Trifle
2u. 40min
Suppen Bowl mit Pilzen und Saibling
1h 15 min
Würzige Marokkanische Linsensuppe
40min
Lammbraten gefüllt mit Nüssen und Trockenfrüchten
3h 15 min
Marokkanische Hühnersuppe (Harira)
1h
Pappardelle al Ragù
4h
Sopa primavera (Frühlingssuppe)
45min
Lammkronen mit Letscho und Erdäpfel
50min
Marokkanischer Hendltopf "Ras el-Hanout" mit Reis
1h 40min