Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 Salbeiblätter, frisch
- 2 TL Pfefferkörner, bunt
- 3 Pimentkörner
- ¼ TL Koriander, ganz
- 2 Gewürznelken
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- 300 g Süßkartoffeln, in Stücken
- 50 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Braten
- 30 g Rosinen
- 700 g Lammfleisch (z. B. Schlögel), in Stücken (ca. 4 cm)
- 30 g Balsamico-Essig
- 400 g Rotwein
-
4
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 90 g Kumquats, in feinen Scheiben, entkernt
- 60 g Pinienkerne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2680 kJ / 639 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5 Std. 15 Min
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2sa 40 dk
Menü: Lammragout mit Gemüse und Bulgur; Orangendessert
1u. 20min
Lammkoteletts sous-vide mit Artischocken
9 Std. 30 Min
Currypaste mit frischem Kurkuma
40min
Indisches Lammcurry
1h 30 min
Marokkanische Hühnersuppe (Harira)
1u.
Sopa primavera (Frühlingssuppe)
45 min
Marokkanischer Hendltopf "Ras el-Hanout" mit Reis
1h 40min
Lammragout
1u.
Marinierte Fischfilets mit Chermoula-Sauce und Couscoussalat
1u. 20min
Halászlé - pannonische Fischsuppe
1h 10min