Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Erdäpfel, rosa (z.B. double fun), geschält, in Würfeln (0,8 cm)
- 45 g Butter
- 1 TL Salz
- 200 g Fischfond
- 50 g Weißwein
- 400 g Kabeljaufilets, ohne Haut und Gräten
- 2 EL Olivenöl
- 1 Vanilleschote, Mark ausgekratzt
- 150 g Äpfel, Sorte Granny Smith, geschält, in Würfeln (0,8 cm)
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 EL Liebstöckel, frisch, gehackt
- 1 Prise Muskat, gemahlen
- 1 Prise Piment, gemahlen
- Pecannüsse, zum Dekorieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1303 kJ / 311 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saibling mit Gemüse, Sommerpesto und Dinkelreis
55min
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45 min
Menü: Pastinaken-Kürbis-Suppe, Linsenpastete mit Rettichsalat, Brombeer-Trifle
2sa 40 dk
Lachsforelle auf Salatbett mit Orangendressing
40min
Spargel mit heurigen Erdäpfeln und Joghurthollandaise
45 min
Menü: Petersiliencremesuppe, Gemüse-Lachs-Päckchen & Crème Brûlée
55min
Lamm-Tajine mit Aprikosen und Honig
1h 30 min
Gefüllter Kohlrabi mit Saibling
1u.
Venusmuschelsuppe mit Riesengarnelen
1u.
Karotten-Spargelsuppe mit Mandeln
35min
Marinierte Fischfilets mit Chermoula-Sauce und Couscoussalat
1u. 20min
Gefülltes Hendl mit Reis
2u.