Rissoler lardons et champignons

Rissoler lardons et champignons

4.7 56 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 20min.
400 g

Suroviny

  • 10 g d'huile végétale
    10 g d'huile d'olive
  • 120 - 130 g de lardon
    120 - 130 g de lardons fumés
  • 250 - 300 g champignon frais entiers, ou coupés en quartiers ou en lamelles

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 400 g

Sodík 841.3 mg
Protein 24.3 g
Kalorie 2792.6 kJ / 667.5 kcal
Tuk 60.5 g
Vláknina 2.8 g
Nasycený tuk 18.3 g
Sacharidy 10.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...