Kompatibilní verze
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Herb Crème Fraîche
- 1 lemon, thin peelings of skin and juice
- 5 g fresh dill, leaves only
- 5 g fresh parsley, leaves only
- 5 g fresh coriander, leaves only
- 200 g crème fraîche
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Rosti
- 10 g fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- 10 g fresh parsley, leaves only
- 220 g raw beetroot, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 120 g parsnips, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 2 egg yolks, from medium eggs
- 3 Tbsp plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 Tbsp olive oil
- 200 g smoked salmon
- 1 lemon, cut in wedges, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1549 kJ / 370 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 8.6 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 1394 mg
Alternativní recepty
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 godz.
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Shakshuka
50min
Pea and Mint Soup (TM6)
20min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Beetroot Harissa Falafel; Sumac-spiced Houmous; Tomato Pomegranate Salad with Perfect Pitta
1h 20min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2 godz.
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Coconut and Spinach Dahl
50min
Spiced Red Cabbage
1 godz. 10 min