Kompatibilní verze
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Herb Crème Fraîche
- 1 lemon, thin peelings of skin and juice
- 5 g fresh dill, leaves only
- 5 g fresh parsley, leaves only
- 5 g fresh coriander, leaves only
- 200 g crème fraîche
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Rosti
- 10 g fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- 10 g fresh parsley, leaves only
- 220 g raw beetroot, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 120 g parsnips, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 2 egg yolks, from medium eggs
- 3 Tbsp plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 Tbsp olive oil
- 200 g smoked salmon
- 1 lemon, cut in wedges, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1549 kJ / 370 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 8.6 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 1394 mg
Alternativní recepty
Layered Salmon and Avocado Terrine
3h 35min
Baba Ganoush
1h
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Tahini and Beetroot Dip
1h 15 min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2h
Beetroot Carpaccio (TM5)
20 Min
Mulled Wine
30 min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1h
Sous-vide Miso Aubergine
2 Std. 50 Min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min