Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di farina di mais
- 30 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 spicchio di aglio
- 80 g di cubetti di lardo
- 150 g di fagioli borlotti in scatola, sgocciolati e sciacquati
- 950 g di brodo vegetale
- 200 g di verdure miste (radicchio, cicoria, valeriana, sedano ecc.) a pezzi
- 100 g di crauti in scatola, sgocciolati
- sale q.b. (volitelně)
- pepe nero macinato q.b. (volitelně)
- 1 cucchiaino di prezzemolo fresco tritato
- 4 fette di pane casereccio
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2352.2 kJ / 562.2 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Sacharidy
- 63.6 g
- Tuk
- 29.4 g
- Vláknina
- 6.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alla zucca e Roquefort
45min
Zuppa di piselli spezzati e prosciutto
1 Std. 25 Min
Purè di zucca e patate
1 Std. 30 Min
Jota triestina
2h
Koftas con patate in salsa ai peperoni
1h 40min
Stufato di agnello, melanzane e cumino
1 Std. 10 Min
Senape
5 Std. 15 Min
Zuppa del nord
1 Std. 10 Min
Purea di pere e marroni al Rum
35min
Pollo in fricassea
50min
Goulash ungherese
1h 45min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1 Std. 30 Min