Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di farina di mais
- 30 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 spicchio di aglio
- 80 g di cubetti di lardo
- 150 g di fagioli borlotti in scatola, sgocciolati e sciacquati
- 950 g di brodo vegetale
- 200 g di verdure miste (radicchio, cicoria, valeriana, sedano ecc.) a pezzi
- 100 g di crauti in scatola, sgocciolati
- sale q.b. (volitelně)
- pepe nero macinato q.b. (volitelně)
- 1 cucchiaino di prezzemolo fresco tritato
- 4 fette di pane casereccio
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2352.2 kJ / 562.2 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Sacharidy
- 63.6 g
- Tuk
- 29.4 g
- Vláknina
- 6.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di pomodoro e basilico
30 Min
"Caviale" di melanzane e lenticchie (vegan)
25 Min
Mini brioche al paté di petto d’anatra
22h 30 min
Zuppa di cipolle
1 Std.
Gazpacho feta e cetrioli
1 Std. 10 Min
Sopa de Ajoblanco
10 Min
Zuppa di noci e sedano
35 Min
Pancotto
30 Min
Riso e porri
30 Min
Jota triestina
2 Std.
Zuppa del nord
1 Std. 10 Min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 Min