
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di farina di mais
- 30 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 foglie di salvia fresca lavate
- 1 spicchio di aglio
- 80 g di cubetti di lardo
- 150 g di fagioli borlotti in scatola sgocciolati e sciacquati
- 950 g di brodo vegetale
- 200 g di verdure miste (radicchio, cicoria, valeriana, sedano ecc.) a pezzi
- 100 g di crauti in scatola sgocciolati
- sale q.b. (volitelně)
- pepe nero macinato q.b. (volitelně)
- 1 cucchiaino di prezzemolo fresco tritato
- 4 fette di pane casereccio
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 562.2 kcal / 2352.2 kJ
- Protein
- 10.8 g
- Tuk
- 29.4 g
- Sacharidy
- 63.6 g
- Vláknina
- 6.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di cipolle
1hod.
Zuppa di piselli spezzati e prosciutto
1hod. 25min
Zuppa gitana
1hod.
Zuppa di fagiolini e cavolo rosso
50min
Zuppa del nord
1hod. 10min
Zuppa di baita
45min
Zuppa di rape
40min
Lenticchie nere (Dahl Makhani)
8hod. 50min
Jota triestina
2hod.
Zuppa montanara
1hod.
Zuppa di cipolle di Cannara
1hod.
Fagioli alla contadina
35min