Jota carnica

Jota carnica

3.0 3 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 5min.
4 porzioni

Suroviny

  • 100 g di farina di mais
  • 30 g di cipolla a pezzi
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 2 foglie di salvia fresca lavate
  • 1 spicchio di aglio
  • 80 g di cubetti di lardo
  • 150 g di fagioli borlotti in scatola sgocciolati e sciacquati
  • 950 g di brodo vegetale
  • 200 g di verdure miste (radicchio, cicoria, valeriana, sedano ecc.) a pezzi
  • 100 g di crauti in scatola sgocciolati
  • sale (volitelně) q.b.
  • pepe nero macinato (volitelně) q.b.
  • 1 cucchiaino di prezzemolo fresco tritato
  • 4 fette di pane casereccio

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 10.8 g
Kalorie 2352.2 kJ / 562.2 kcal
Tuk 29.4 g
Vláknina 6.1 g
Sacharidy 63.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...