Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di gherigli di noci
- 300 g di bulbo di finocchio a pezzi
- 5 rametti di menta fresca, le foglioline la vate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di aceto di vino bianco
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di zucchero
- 50 g di succo di arancia, spremuto fresco e filtrato
- 1 cucchiaino di senape di Digione
- 500 g di polpa di anguria a dadini (2 cm)
- 200 g di cuore di lattuga a striscioline (3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1252 kJ / 299 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 3.3 g
Alternativní recepty
Insalata finocchi e sedano con lime e pepe rosa
10 Min
Tarte tatin ai pomodori
50 Min
Riso basmati pesto e pomodorini secchi sott'olio
30 Min
Tartare di pomodori e peperoni
15 Min
Gazpacho prosciutto e melone
2 Std. 10 Min
Caesar salad di tonno
35 Min
Tartare di zucchine con fragole e pomodori
20 min
Cipolle ripiene di verdure
1 Std. 20 Min
Straccetti di pollo alla maionese verde
35 Min
Insalata tiepida di pere con condimento alla senape
20 min
Insalata di pane fritto e melone giallo
25 Min
Quiche ai pomodorini
1 Std.