Kompatibilní verze
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g sweet potato noodles (see Tips)
- hot water, for soaking
- 1 garlic clove
- 3 - 5 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 fresh shiitake mushrooms
- 50 g pork fillet, cut into pieces
- 1 tsp vegetable oil
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1 tbsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 1 tsp dark soy sauce
- 2 tbsp light soy sauce
- 1 tbsp white sugar
- 60 g water
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices
- Nutriční hodnoty
- na 4 portions
- Kalorie
- 3596 kJ / 856.2 kcal
- Protein
- 17.4 g
- Sacharidy
- 177.7 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 3619.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Braised Yee Mee
30 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 min
Taiwanese sticky rice
1h 40 min
Rice Wine Chicken
30 min
Niu rou mian (beef noodles)
35min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Steamed Pork Patty With Rice
25 min
Pork Belly Cabbage Rice
45 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 Min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
San bei ji (three cup chicken)
35min