Kompatibilní verze
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g sweet potato noodles (see Tips)
- hot water, for soaking
- 1 garlic clove
- 3 - 5 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 fresh shiitake mushrooms
- 50 g pork fillet, cut into pieces
- 1 tsp vegetable oil
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1 tbsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 1 tsp dark soy sauce
- 2 tbsp light soy sauce
- 1 tbsp white sugar
- 60 g water
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices
- Nutriční hodnoty
- na 4 portions
- Kalorie
- 3596 kJ / 856.2 kcal
- Protein
- 17.4 g
- Sacharidy
- 177.7 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 3619.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Pork ribs with black bean sauce
2 Std.
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Taiwanese sticky rice
1 godz. 40 min
Niu rou mian (beef noodles)
35 Min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Taiwanese three cup chicken
20min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Chai Buey
1 godz. 45 min
Salted Fish Pork Belly
30min
San bei ji (three cup chicken)
35 Min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 godz. 15 min