
Kompatibilní verze
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g sweet potato noodles (see Tips)
- hot water for soaking
- 1 garlic clove
- 3 - 5 cm piece fresh ginger peeled
- 2 fresh shiitake mushrooms
- 50 g pork fillet cut into pieces
- 1 tsp vegetable oil
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1 tbsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 1 tsp dark soy sauce
- 2 tbsp light soy sauce
- 1 tbsp white sugar
- 60 g water
- 1 spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices
- Nutriční hodnoty
- na 4 portions
- Kalorie
- 856.2 kcal / 3596 kJ
- Protein
- 17.4 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 177.7 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Sodík
- 3619.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Teochew Seafood Porridge
45min
Taiwanese three cup chicken
20min
Long Bean Rice
1hod. 10min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Yam Rice
45min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Hong shao rou (braised pork belly)
1hod. 15min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
White Radish Pork Rib Soup
3hod.
Nyonya Fish Maw Soup
1hod. 10min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1hod. 50min