Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 capesante, fresche, grandi (circa 500 g)
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva, aromatizzato al limone
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1500 g di acqua + q.b.
- 30 g di succo di limone
- cubetti di ghiaccio q.b.
- 1 ½ cucchiaio olio di oliva, aromatizzato al limone
- ½ cucchiaio burro, salato o non salato
- 50 g di vino bianco
- 2 cucchiaini colmi di burro
- 3 spicchi di aglio a metà
- 2 cucchiai di succo di limone
- 2 pezzetti di scorza di limone tritata
- 1 cucchiaino di miele
- 3 rametti di timo fresco, per guarnire
- 1 pizzico di fiocchi di sale, per guarnire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 891.8 kJ / 213.2 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Sacharidy
- 6.2 g
- Tuk
- 16.1 g
- Nasycený tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 362.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5h 30 min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 min
Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit
2h 30 min
Filetto di manzo sottovuoto con patate e remoulade
1h 30min
Salsa bernese
20min
Salsa bernese
20min
Tagliatelle di seppie sottovuoto con ragù di lenticchie
1h 10 min
Uova alla Benedict
45 min
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1h
Insalata al petto d'anatra e aceto balsamico
1sa 35 dk
Filetto di Manzo sottovuoto con salsa al Gin e pepe
2h 20 min
Guacamole Tex-Mex
5min