Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 capesante, fresche, grandi (circa 500 g)
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva, aromatizzato al limone
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1500 g di acqua + q.b.
- 30 g di succo di limone
- cubetti di ghiaccio q.b.
- 1 ½ cucchiaio olio di oliva, aromatizzato al limone
- ½ cucchiaio burro, salato o non salato
- 50 g di vino bianco
- 2 cucchiaini colmi di burro
- 3 spicchi di aglio a metà
- 2 cucchiai di succo di limone
- 2 pezzetti di scorza di limone tritata
- 1 cucchiaino di miele
- 3 rametti di timo fresco, per guarnire
- 1 pizzico di fiocchi di sale, per guarnire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 891.8 kJ / 213.2 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Sacharidy
- 6.2 g
- Tuk
- 16.1 g
- Nasycený tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 362.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartare di manzo al pomodoro in emulsione
15min
Filetti di salmone sottovuoto con salsa bernese
1 Std. 30 Min
Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit
2h 30min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1h
Capesante glassate alla melagrana
50 min
Manzo alla cantonese sottovuoto
2 godz. 25 min
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3 Std. 45 Min
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1 Std. 30 Min
Tartare di manzo con salsa aromatica
20min
Tartare di manzo, cipolla e pomodori secchi con salsa aïoli
1 Std. 25 Min
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8 Std. 45 Min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 Std. 20 Min