
Kompatibilní verze
Zucca con condimento di guanciale al balsamico a Cottura Lenta
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di polpa di zucca a pezzi (1x3x6 cm)
- 1200 g di acqua
- 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati
- 5 g di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di guanciale a listarelle
- 20 g di aceto balsamico
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 180.8 kcal / 756.5 kJ
- Protein
- 4.1 g
- Tuk
- 14.1 g
- Sacharidy
- 11.5 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Sodík
- 1.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riso basmati, fave e piselli (TM6)
40min
Ananas insaporito (200 g)
15min
Funghi insaporiti (300 g)
25min
Castagne lesse
55min
Polpette al sugo a Cottura Lenta
3hod. 40min
Finocchi al gratin vegan (di Rubina Rovini)
40min
Zucca Acorn gratinata
2hod.
Mele a Cottura Lenta con crumble di frutta secca
2hod. 30min
Zucca al curry
45min
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45min
Patate gratinate con pepe rosa e Parmigiano reggiano
1hod.
Patate schiacciate all'olio extravergine di oliva
50min