Kompatibilní verze
Zucca con condimento di guanciale al balsamico a Cottura Lenta
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di polpa di zucca a pezzi (1x3x6 cm)
- 1200 g di acqua
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 5 g di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di guanciale a listarelle
- 20 g di aceto balsamico
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 756.5 kJ / 180.8 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 11.5 g
- Tuk
- 14.1 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 1.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45min
Cipolle e aglio dorati
20min
Peperoni e cipolle insaporite
25 Min
Spezzatino di manzo a Cottura Lenta con salsa ai funghi
5 godz. 40 min
Pollo alla birra a Cottura Lenta con purè di zucca e patate
4h 10min
Petto di pollo al limone con asparagi sottovuoto
2 Std. 30 Min
Panna montata all'aneto
5 Min
Zucca Acorn gratinata
2 Std.
Polpette al sugo a Cottura Lenta
3h 40min
Zucca al curry
45min
Funghi insaporiti (300 g)
25 Min
Spezzatino alla salentina
3 Std. 20 Min