Zucca con condimento di guanciale al balsamico a Cottura Lenta

Zucca con condimento di guanciale al balsamico a Cottura Lenta

2.9 8 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 4hod. 30min.
4 porzioni

Suroviny

  • 700 g di polpa di zucca a pezzi (1x3x6 cm)
  • 1200 g di acqua
  • 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati
  • 5 g di sale
  • 10 g olio extravergine di oliva
  • 80 g di guanciale a listarelle
  • 20 g di aceto balsamico

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 1.8 mg
Protein 4.1 g
Kalorie 756.5 kJ / 180.8 kcal
Tuk 14.1 g
Vláknina 0.9 g
Nasycený tuk 0.4 g
Sacharidy 11.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...