Kompatibilní verze
Zucca con condimento di guanciale al balsamico a Cottura Lenta
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di polpa di zucca a pezzi (1x3x6 cm)
- 1200 g di acqua
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 5 g di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di guanciale a listarelle
- 20 g di aceto balsamico
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 756.5 kJ / 180.8 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 11.5 g
- Tuk
- 14.1 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 1.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crêpes di carote con salsa al pomodoro
1j
Verdure al vapore con salsa al curry
1h 10 min
Riso al pollo hainanese, zuppa di verdure e uova
1j 25 menit
Cipolle e aglio dorati
20 min
Zucca al curry
45 Min
Panna montata al frutto della passione
5 min
Finocchi al gratin vegan (di Rubina Rovini)
40 min
Zucca Acorn gratinata
2j
Panna montata all'aneto
5 min
Polpette al sugo a Cottura Lenta
3 Std. 40 Min
Mele a Cottura Lenta con crumble di frutta secca
2j 30 menit
Crema pasticcera al cucchiaio
15min