Je potřeba použít Kryt mixovacích nožů.

K přípravě tohoto receptu potřebujete Kryt mixovacích nožů. Zjistit více

Zucca con condimento di guanciale al balsamico a Cottura Lenta
TM6

Zucca con condimento di guanciale al balsamico a Cottura Lenta

2.9 (8 hodnocení)

Suroviny

  • 700 g di polpa di zucca a pezzi (1x3x6 cm)
  • 1200 g di acqua
  • 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
  • 5 g di sale
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 80 g di guanciale a listarelle
  • 20 g di aceto balsamico

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
756.5 kJ / 180.8 kcal
Protein
4.1 g
Sacharidy
11.5 g
Tuk
14.1 g
Nasycený tuk
0.4 g
Vláknina
0.9 g
Sodík
1.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty