Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g d'huile végétale
- 170 - 200 g de poireaux, couper en rondelles (1 cm) la partie blanche
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 936 kJ / 224 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cuisson du riz
25 Min
Rissoler 200 g de poireaux
20 Min
Pommes de terre en robe des champs
30min
Ail et oignons légèrement rissolés (200 g)
20 Min
Oignons rissolés (200 g)
20 Min
Crème fouettée
10 Min
Ratatouille
40min
Gratin de chou-fleur
55 min
Artichauts à la romaine
50min
Champignons à l'ail
20 Min
Légumes rissolés
20 Min
Blancs en neige
5 Min