Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 artichauts
- 1 citron
- 1 bouquet de persil frais, laver et sécher les feuilles
- ½ - 1 gousse d'ail
- 1 pincée de sel
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de vin blanc, sec
- 300 g d'eau
-
½
cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
nebo 1 c. à café rase de bouillon de légumes, fait maison
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 668.5 kJ / 159.7 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Sacharidy
- 3.5 g
- Tuk
- 10.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Asperges accompagnées de pommes de terre
50 min
Artichauts à la romaine
50 min
Asperges et pommes de terre à la sauce hollandaise au yogourt
45 Min
Crème fouettée
10min
Ratatouille
40min
Haricots verts au thym
1 Std. 10 Min
Saumon accompagné de salade de fenouil à la pomme
1 godz. 20 min
Asperges et hollandaise au yogourt
30 Min
Poulet et asperges vapeur, riz et sauce au vin blanc
45 Min
Choux de Bruxelles, lard et amandes
40min
Asperges et sauce tartare au séré
50 min
Pommes de terre en robe des champs
30 Min