
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 artichauts
- 1 citron
- 1 bouquet de persil frais laver et sécher les feuilles
- ½ - 1 gousse d'ail
- 1 pincée de sel
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de vin blanc, sec
- 300 g d'eau
-
½
cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
nebo 1 c. à café rase de bouillon de légumes fait maison
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 159.7 kcal / 668.5 kJ
- Protein
- 3.1 g
- Tuk
- 10.2 g
- Sacharidy
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aubergines vapeur et riz
1hod.
Asperges et hollandaise au yogourt
30min
Blancs en neige
5min
Crème fouettée
10min
Asperges accompagnées de pommes de terre
50min
Haricots verts au thym
1hod. 10min
Panure
5min
Poulet et asperges vapeur, riz et sauce au vin blanc
45min
Artichauts à la romaine
50min
Haricots verts aux tomates et au persil
55min
Choux de Bruxelles, lard et amandes
40min
Soupe de légumes
25min