Artichauts à la romaine

Artichauts à la romaine

3.3 4 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 50min.
4 portions

Suroviny

  • 4 artichauts
  • 1 citron
  • 1 bouquet de persil frais laver et sécher les feuilles
  • ½ - 1 gousse d'ail
  • 1 pincée de sel
  • 40 g d'huile d'olive extra vierge
  • 100 g de vin blanc, sec
  • 300 g d'eau
  • ½ cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
    1 c. à café rase de bouillon de légumes, fait maison

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 3.1 g
Kalorie 668.5 kJ / 159.7 kcal
Tuk 10.2 g
Sacharidy 3.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...