Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 artichauts
- 1 citron
- 1 bouquet de persil frais, laver et sécher les feuilles
- ½ - 1 gousse d'ail
- 1 pincée de sel
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de vin blanc, sec
- 300 g d'eau
-
½
cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
nebo 1 c. à café rase de bouillon de légumes, fait maison
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 668.5 kJ / 159.7 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Sacharidy
- 3.5 g
- Tuk
- 10.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pommes de terre en robe des champs
30 Min
Ail et oignons légèrement rissolés (200 g)
20 min
Poireau rissolé (200 g)
20 min
Poulet et asperges vapeur, riz et sauce au vin blanc
45 Min
Œufs colorés en orange
55 Min
Ratatouille
40 Min
Asperges accompagnées de pommes de terre
50 Min
Artichauts à la romaine
50 Min
Soupe de légumes
25 Min
Sauce bolognaise
3hod. 15min
Aubergines vapeur et riz
1 Std.
Blancs en neige
5 Min