Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de blé en grains
- 320 g d'eau, froide
-
¾
cube de levure boulangère fraîche (30 g)
nebo 3 c. à café de levure boulangère sèche (12 g) - 200 g de babeurre
- 150 g de farine à pain
- 1 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 2 c. à café de sel
- 1 c. à café de poudre de malt
- un peu de farine à pain pour fariner
- Nutriční hodnoty
- na 1 tranche
- Kalorie
- 291 kJ / 70 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Pain paysan
3h
Pain de seigle valaisan
10 godz.
Meringues de l'Emmental
2 Std. 15 Min
Pain d'épeautre et de blé
12 Std.
Pains à hamburger complets
2 Std. 50 Min
Pâte de base pour pain
24 godz. 30 min
Pain bis en cocotte
2 Std. 25 Min
Petits pains au yogourt et sésame
1h 30min
Pain complet
4h
Pain d’épeautre aux noisettes
2 Std. 50 Min
Pains de Saint-Gall
26 Std. 30 Min
Pain aux graines de lin
1h 30min