Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâte
- 6 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 140 g de sucre glace, et un peu pour saupoudrer
- 6 jaunes d'œufs
- 80 g de farine
Crème
- 50 g de sucre glace, et un peu pour saupoudrer
- 1 citron, zeste et jus
- 2 feuilles de gélatine ramollies
- 200 g de crème
- Nutriční hodnoty
- na 1 tranche
- Kalorie
- 488 kJ / 117 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Sacharidy
- 13.9 g
- Tuk
- 5.3 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bonhomme en pâte
2h 10min
Caramels à la crème
2h
Carac (Tartelette au chocolat)
2h
Gâteau du Vully
2 godz. 30 min
Gâteau des rois
1 Std. 55 Min
Sauce cocktail
5 Min
Gâteau des rois
2sa 15 dk
Cake aux branches
1 Std. 10 Min
Cake Mississippi clair
1 godz. 15 min
Milanais
3 Std.
Gâteau aux carottes argovien
2h
Gâteau aux carottes
1 Std. 10 Min