Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 190 g de sucre
- 4 blancs d'œufs, à température ambiante
- 1 pincée de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 306 kJ / 73 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caramels à la crème
2 godz.
Pain bis en cocotte
2 godz. 25 min
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min
Gnocchi de pommes de terre
1 godz. 15 min
Gâteau des rois
2h 15min
Sauce Hollandaise
15min
Mousse au thon
10min
Pain paysan
3h
Pain tessinois
1h 50min
Spätzlis au fromage
1h 10min
Gâteau du Vully
2 godz. 30 min
Carac (Tartelette au chocolat)
2 godz.