Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2000 g di acqua
- 30 g di succo di limone
-
300
g di fagiolini verdi freschi
nebo 300 g di taccole fresche - 3 rametti di timo fresco
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 217.3 kJ / 52.3 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1 Std. 20 Min
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45 Min
Carote sottovuoto timo e feta
1h
Pere sottovuoto alla cannella
2h 5min
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3h 30min
Calamari Sottovuoto
50min
Braciole di maiale sottovuoto con insalata di mele
2sa 40 dk
Patate Sottovuoto
2 Std.
Petto di pollo al limone con asparagi sottovuoto
2 Std. 30 Min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3h 30min
Contorno di carciofi sottovuoto
50min
Contorno di zucchine sottovuoto
30 Min