Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2000 g di acqua
- 30 g di succo di limone
-
300
g di fagiolini verdi freschi
nebo 300 g di taccole fresche - 3 rametti di timo fresco
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 217.3 kJ / 52.3 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3h 30 phút
Carote sottovuoto timo e feta
1h
Contorno di zucchine sottovuoto
30min
Asparagi sottovuoto
50min
Patate Sottovuoto
2h
Braciole di maiale sottovuoto con insalata di mele
2h 40min
Pollo speziato sottovuoto
1h 50 min
Calamari Sottovuoto
50min
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45 min
Contorno di carciofi sottovuoto
50min
Petto di pollo al limone con asparagi sottovuoto
2 Std. 30 Min
Mele sottovuoto alla cannella
1h 50 min