
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2000 g di acqua
- 30 g di succo di limone
-
300
g di fagiolini verdi freschi
nebo 300 g di taccole fresche - 3 rametti di timo fresco
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 52.3 kcal / 217.3 kJ
- Protein
- 1.8 g
- Tuk
- 2.8 g
- Sacharidy
- 4 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mele sottovuoto alla cannella
1hod. 50min
Calamari Sottovuoto
50min
Contorno di zucchine sottovuoto
30min
Carote sottovuoto al miele
1hod. 20min
Carote sottovuoto timo e feta
1hod.
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1hod. 10min
Patate Sottovuoto
2hod.
Bollito di Bue di Fassone di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4hod. 10min
Contorno di carciofi sottovuoto
50min
Manzo a Cottura Lenta con funghi e verdure
5hod. 20min
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45min
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2hod. 30min