Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2000 g di acqua
- 30 g di succo di limone
-
300
g di fagiolini verdi freschi
nebo 300 g di taccole fresche - 3 rametti di timo fresco
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 217.3 kJ / 52.3 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sovracosce di pollo sottovuoto
1h 35 min.
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 godz. 30 min
Patate Sottovuoto
2h
Ricotta (TM6)
16 Std. 30 Min
Barbabietole sottovuoto
3h 30min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1 godz. 10 min
Contorno di zucchine sottovuoto
30 min
Ananas sottovuoto
1h 15min
Asparagi sottovuoto
50 min
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45 min
Carote sottovuoto timo e feta
1h
Mele sottovuoto alla cannella
1 Std. 50 Min