
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Petto d’anatra all'arancia
- 2 petti d'anatra con la pelle (circa 250-350 g, dello spessore di 3 cm)
- ¼ cucchiaino di sale
- ⅛ cucchiaino di pepe nero macinato
- 1850 g di acqua + q.b. per immergere il sacchetto
- 1 arancia preferibilmente biologica, piccola, tagliata a fette (3-5 mm)
-
1
cucchiaino raso di acido ascorbico
nebo 30 g di succo di limone, spremuto fresco appena spremuto (di ½ limone)
Zabaione all’arancia
- 40 g di succo d'arancia
-
½
cucchiaino di dado per brodo vegetale in pasta
nebo ½ cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - ⅛ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco, in polvere
- 1 pizzico di pepe di Cayenna macinato
- 3 tuorli d'uovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 415 kcal / 1737 kJ
- Protein
- 30 g
- Tuk
- 30 g
- Sacharidy
- 4 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vin brûlé
20min
Petto d'anatra con zabaione all'arancia
2hod. 20min
Zuppa di asparagi e aneto
25min
Ravioli al vapore
45min
Mostarda di Bénichon
Žádné hodnocení
Crème caramel al cioccolato
1hod. 30min
Laab di manzo
Žádné hodnocení
Gamberi in casseruola con vermicelli
30min
Pollo con curry alla giapponese
55min
Chutney di cipolle caramellate
24hod.
Sushi allo spada affumicato
55min
Riso al latte
1hod.