Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Petto d’anatra all'arancia
- 2 petti d'anatra con la pelle (circa 250-350 g, dello spessore di 3 cm)
- ¼ cucchiaino di sale
- ⅛ cucchiaino di pepe nero macinato
- 1850 g di acqua, + q.b. per immergere il sacchetto
- 1 arancia, preferibilmente biologica, piccola, tagliata a fette (3-5 mm)
-
1
cucchiaino raso di acido ascorbico
nebo 30 g di succo di limone, spremuto fresco appena spremuto (di ½ limone)
Zabaione all’arancia
- 40 g di succo d'arancia
-
½
cucchiaino di dado per brodo vegetale in pasta
nebo ½ cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - ⅛ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco, in polvere
- 1 pizzico di pepe di Cayenna macinato
- 3 tuorli d'uovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1737 kJ / 415 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dado di manzo
3hod.
Colorare le uova di verde
Žádné hodnocení
Soffritto di cipolle e aglio (200 g)
20min
Zabaglione
15min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2 Std. 20 Min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1h 20min
Zabaione
15min
Gamberi in casseruola con vermicelli
30min
Anatra all'orientale con funghi, verdure e riso
1h 5min
Vellutata di valeriana e contorno di broccoli con salsa alle olive
45 Min
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8 Std. 45 Min
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2hod. 30min