Zařízení & příslušenství
炒牛肉塊(五分熟)
Příprava 5min.
Celkový 15min.
1 完整食譜
Suroviny
-
油20 克
-
蒜頭1 顆
-
牛肉塊, 去腱 (約3公分),利用廚房紙巾將表面擦乾250 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 完整食譜
Sodík
120 mg
Protein
53 g
Kalorie
2118 kJ /
507 kcal
Tuk
31 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
7 g
Sacharidy
3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
基礎高溫料理
19 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan