Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g Blumenkohl, in Röschen (3 cm)
- 20 g Olivenöl
- 2 Zwiebeln (120-150 g), halbiert
- 2 - 3 Knoblauchzehen, nach Geschmack
-
1
rote Chilischote, frisch, halbiert, nach Wunsch entkernt
nebo ¼ TL Chili, gemahlen - 2 TL Kreuzkümmelsamen
- 3 TL Curry
- 600 g Süßkartoffeln, in Würfeln (3 cm)
- 60 g Tomatenmark
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 200 g Blattspinat, frisch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1212 kJ / 289 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffel-Curry-Topf mit Kichererbsen
30min
Karibisches Curry
45min
Masala Kaddu (Kürbis Curry)
40min
Süßkartoffel-Kichererbsen-Eintopf
45min
Kichererbsencurry
40min
Kichererbsen-Curry mit Brokkolireis
10 Std.
Zucchinibowl mit Tofu
40min
Kürbis-Möhren-Gratin
50min
Auberginen-Kokos-Erdnuss-Curry
30min
Kokos-Linsen-Pasta mit Mango
35 Min
Kurkuma-Linsen-Curry mit Udonnudeln
35 Min
Kürbis-Korma
1h