Kompatibilní verze
Steinbutt-Curry-Schiffchen mit Basmatireis (Indien)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Dose Tomaten, geschält (800 g)
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g frischer Ingwer, in dünnen Scheiben
- 40 g Rapsöl
- 1 gestr. TL Paprika rosenscharf
- 1 ½ TL Curry, z.B. aus der Sansibar
- 1 Msp. Ras el Hanout
- 1 Msp. 5-Gewürze-Pulver, indisch, z.B. aus der Sansibar
- 30 g Tomatenmark
- 120 g Geflügelfond
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Zucker
- 1 TL Zitronensaft (volitelně)
- 2 - 3 Stängel Koriander, gehackt
- 4 Steinbuttfilets (à ca. 180 g)
-
2
TL Sesam, schwarz
nebo 2 TL Sesam, schwarz und hell gemischt - 1200 g Wasser
- 250 g Basmati-Reis
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2226 kJ / 531 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Putenfilet mit Wasabipüree und Möhren
45 min
Garnelencurry
35min
Limettenpappardelle mit Gambas
1 godz. 20 min
Schwertfisch-Spieße mit Teriyaki-Sauce
40min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1 godz. 20 min
Mediterraner Meeresfrüchte-Reis mit Chorizo
1h 5 min
Thai-Garnelen-Curry mit Wildreis
40min
Thai-Lachs-Päckchen
45 min
Spargelwok mit Schweinefilet
1 godz. 15 min
Gedämpfte Lachspäckchen
55min
Fisch-Piccata
1 godz.
Koriander-Lachs mit Pak Choi auf Wasabipüree
45 min