Kompatibilní verze
Steinbutt-Curry-Schiffchen mit Basmatireis (Indien)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Dose Tomaten, geschält (800 g)
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g frischer Ingwer, in dünnen Scheiben
- 40 g Rapsöl
- 1 gestr. TL Paprika rosenscharf
- 1 ½ TL Curry, z.B. aus der Sansibar
- 1 Msp. Ras el Hanout
- 1 Msp. 5-Gewürze-Pulver, indisch, z.B. aus der Sansibar
- 30 g Tomatenmark
- 120 g Geflügelfond
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Zucker
- 1 TL Zitronensaft (volitelně)
- 2 - 3 Stängel Koriander, gehackt
- 4 Steinbuttfilets (à ca. 180 g)
-
2
TL Sesam, schwarz
nebo 2 TL Sesam, schwarz und hell gemischt - 1200 g Wasser
- 250 g Basmati-Reis
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2226 kJ / 531 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Koriander-Lachs mit Pak Choi auf Wasabipüree
45 Min
Gebratene Bachforelle mit Trüffel-Sahne-Püree
50 Min
Lachs mit Mandelkruste und Spargel-Tagliatelle
35 Min
Tagine mit Seeteufel
1 Std.
Lamm-Tajine mit Marillen und Honig
1 Std. 50 Min
Erbsen-Ingwer-Suppe, Zitronenlachs mit Brokkoli
1 Std.
Schwertfisch-Spieße mit Teriyaki-Sauce
40 Min
Steinbuttfilet an Asia-Gemüse mit Buttersauce und Nudeln
40 Min
Meeresfrüchte Korma
40 Min
Lachs mit Mangosauce, breiten Bohnen und Möhren
1 Std.
Fisch mit Olivenbröselkruste
1 Std. 5 Min
Thai-Garnelen-Curry mit Wildreis
40 Min