Kompatibilní verze
Steinbutt-Curry-Schiffchen mit Basmatireis (Indien)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Dose Tomaten, geschält (800 g)
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g frischer Ingwer, in dünnen Scheiben
- 40 g Rapsöl
- 1 gestr. TL Paprika rosenscharf
- 1 ½ TL Curry, z.B. aus der Sansibar
- 1 Msp. Ras el Hanout
- 1 Msp. 5-Gewürze-Pulver, indisch, z.B. aus der Sansibar
- 30 g Tomatenmark
- 120 g Geflügelfond
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Zucker
- 1 TL Zitronensaft (volitelně)
- 2 - 3 Stängel Koriander, gehackt
- 4 Steinbuttfilets (à ca. 180 g)
-
2
TL Sesam, schwarz
nebo 2 TL Sesam, schwarz und hell gemischt - 1200 g Wasser
- 250 g Basmati-Reis
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2226 kJ / 531 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Spargelwok mit Schweinefilet
1h 15min
Tagine mit Seeteufel
1h
Karibische Fischspieße mit Gemüsecurry
2j
Saltimbocca vom Kabeljau mit Fenchel-Kartoffelpüree
50min
Meeresfrüchte Korma
40 min
Spargel-Papaya-Cocktail
35min
Shrimp Creole
40 min
Chraime mit gedämpftem Heilbutt
1h
Tobago Fisch-Hotpot
40 min
Thai-Garnelen-Curry mit Wildreis
40 min
Fischfilet mit Chakalaka-Gemüse und Dill-Butter
50min
Rotes Thai-Curry mit Geflügel
45min