
Kompatibilní verze
Steinbutt-Curry-Schiffchen mit Basmatireis (Indien)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Dose Tomaten, geschält (800 g)
- 150 g Zwiebeln halbiert
- 20 g frischer Ingwer in dünnen Scheiben
- 40 g Rapsöl
- 1 gestr. TL Paprika rosenscharf
- 1 ½ TL Curry z.B. aus der Sansibar
- 1 Msp. Ras el Hanout
- 1 Msp. 5-Gewürze-Pulver indisch, z.B. aus der Sansibar
- 30 g Tomatenmark
- 120 g Geflügelfond
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Zucker
- 1 TL Zitronensaft (volitelně)
- 2 - 3 Stängel Koriander gehackt
- 4 Steinbuttfilets (à ca. 180 g)
-
2
TL Sesam schwarz
nebo 2 TL Sesam schwarz und hell gemischt - 1200 g Wasser
- 250 g Basmati-Reis
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 531 kcal / 2226 kJ
- Protein
- 39 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 56 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Chraime mit gedämpftem Heilbutt
1hod.
Saibling mit Artischocken
40min
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1hod. 15min
Schollenfiletröllchen im Gemüsebett
1hod.
Tobago Fisch-Hotpot
40min
Meeresfrüchte Korma
40min
Tagine mit Seeteufel
1hod.
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1hod.
Fisch mit Olivenbröselkruste
1hod. 5min
Lachs-Päckchen mit getrockneten Tomaten und Couscous
35min
Saltimbocca vom Kabeljau mit Fenchel-Kartoffelpüree
50min
Koriander-Lachs mit Pak Choi auf Wasabipüree
45min