Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Karotten, geschält, in Stücken
- 20 g Reisessig
- ¼ TL Salz
- 500 g Rindsgulaschfleisch, in Stücken (3 cm)
- 10 g Erdnussöl (volitelně)
- 20 g Ahornsirup
-
70
g Reiswein
nebo 70 g Weißwein - 70 g Sojasauce
- 100 g Wasser
- 2 TL frischer Ingwer, fein gehackt
- 3 Stück Sternanis
- ¼ TL Chiliflocken, getrocknet
- 1 - 2 rote Paprika, je nach Größe
-
100
g frische Champignons
nebo 100 g frische Shiitakepilze - 200 g Baby-Pak-Choi
- 1 Frühlingszwiebel
- 2 Knoblauchzehen
- ½ Bund frischer Koriander, Blättchen abgezupft
- 150 g Reisglasnudeln, breit
- Sesam, weiß, zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1768 kJ / 423 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 7.1 g
Alternativní recepty
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2h
Vietnamesische Beef Pho
1 godz. 45 min
Kokoseintopf
50min
Gemüse-Hühnersuppe asiatische Art
1 Std. 15 Min
Sauer-scharfe Garnelensuppe
1h
Laksa - Malayische Nudelsuppe mit Meeresfrüchten
50min
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1h 10min
Lachs mit Pak Choi und Ponzusauce
13 Std. 30 Min
Spargelwok mit Schweinefilet
1 Std. 15 Min
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1 Std. 20 Min
Koriander-Lachs mit Pak Choi auf Wasabipüree
45 min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1h