Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bio-Limette
- ½ - 1 frische rote Chilischote, entkernt, nach Schärfe und Geschmack
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 3 cm frischer Ingwer, geschält, in dünnen Scheiben
- 1 TL brauner Zucker
- 1 EL Sesamöl
- 300 g Rumpsteak
- 200 g Cocktailtomaten
-
100
g Mungobohnensprossen, frisch
nebo 100 g Sojabohnensprossen, frisch - 200 g Minigurken
- 50 g Vermicelli Glasnudeln
- 500 g Wasser
- 30 g Erdnüsse, geröstet, gesalzen
- 8 - 10 Stängel frischer Koriander, Blättchen abgezupft
- 5 Stängel frische Minze, Blättchen abgezupft
- 1 EL Fischsauce
- 1 EL Sojasauce
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2128 kJ / 507 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 8 g
Alternativní recepty
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2h
Vietnamesische Beef Pho
1h 45min
Kokoseintopf
50min
Hähnchen-Salat
30min
Zitronengras-Rindfleisch-Salat
30min
Thai-Hähnchensalat
30min
Reisnudelbowl mit Schmorfleisch
2h
Papayasalat
20min
Thai-Hähnchen-Bowl
1h
Teriyaki-Lachs
40min
Koriander-Lachs mit Pak Choi auf Wasabipüree
45min
Summer Rolls
45min