Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht, vegan
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l), vegan - 125 g Sonnenweizen, parboiled
- ½ Bund Koriander, abgezupft
- 50 g Walnusshälften
- 70 g Orangensaft
- 30 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen (5 mm)
- 1 Fenchelknolle (ca. 180 g), in dünnen Streifen
- ½ Granatapfel, Kerne herausgelöst
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1292 kJ / 309 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 4.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kichererbsen-Feta-Salat mit Datteldressing
40 Min
Kartoffelsalat mit Kichererbsen und Spinat
1h
Grapefruit-Avocado-Salat
25 min
Gnocchi-Endivien-Salat
30 min
Lauwarmer Sonnenweizen-Salat
30 min
Bulgursalat mit Granatapfelkernen und Feta
50min
Sattmacher-Salat mit Halloumi
50min
Green-Buddha-Salad mit Spargel
50min
Veganer Brokkoli-Couscous-Salat
50min
Weizen-Ofengemüse-Salat
1h
Pesto-Weizen-Salat
30 min
Spinat-Süßkartoffel-Salat mit Walnuss-Pesto
30 min