Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken
- 170 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Eier
- 30 g Haferflocken, zart
- 1 ½ TL Salz
- 2 Prisen Muskat
- 1 Knoblauchzehe
- 350 g Blattspinat, TK, aufgetaut, gut ausgedrückt (siehe Tipp)
- 3 Prisen Pfeffer
- 30 g Öl
- 3 EL Butterschmalz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 584 kJ / 140 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 394 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polenta-Ecken mit Tomatenragout und Pilzen
45 min
Spätzle-Auflauf mit Spinat
55 min
Tagliatelle mit Pastinaken-Pesto
1h
Gefüllte Spinattortillas
1h
Brokkoli-Cheddar-Bites
1h
Zucchini-Rosenkohl-Pashtida
1h
Regenbogen-Fladenbrot
1h 10 min
Herzhafte Germknödel mit gebratenem Gemüse
2 godz.
Flammkuchen mit Roter Bete und Pflaumen
45 min
Süßkartoffelpizza
1h 10 min
Erdäpfel-Spinat-Auflauf mit Paradeissauce
35 min
Sellerie-Cordon-Bleu
1h