Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g de lentejas pardinas
- 1 morcilla de Burgos cortada en rodajas
- 1 diente de ajo
- 1 rama de perejil fresco (solo las hojas)
- 150 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 75 g de jamón serrano
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 800 - 850 g de agua
-
1
pastilla de caldo
nebo 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2476 kJ / 592 kcal
- Protein
- 32.8 g
- Sacharidy
- 47.1 g
- Tuk
- 30.3 g
- Vláknina
- 12.3 g
Alternativní recepty
Lentejas con oreja al vinagre balsámico
30min
Tortilla de patatas con chorizo
45min
Judía blanca de ayuno
9 Std. 15 Min
Alitas de pollo con cebolleta al curry
35min
Lentejas con setas y morcilla
3h
Patatas a la riojana
40min
Arroz con ternasco y borraja
1h
Macarrones con tomate y chorizo
25min
Judías blancas con chorizo
40min
Lentejas estofadas
3 godz. 45 min
Pochas guisadas con pato
1h 10min
Arroz a lo pobre
40min