
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g de lentejas pardinas
- 1 morcilla de Burgos cortada en rodajas
- 1 diente de ajo
- 1 rama de perejil fresco (solo las hojas)
- 150 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 75 g de jamón serrano
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 800 - 850 g de agua
-
1
pastilla de caldo
nebo 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 592 kcal / 2476 kJ
- Protein
- 32.8 g
- Tuk
- 30.3 g
- Sacharidy
- 47.1 g
- Vláknina
- 12.3 g
Alternativní recepty
Sorropotún cántabro con chicharro
40min
Macarrones con tomate y chorizo
25min
Arroz caldoso
1hod. 15min
Salsa vizcaína
40min
Arroz con ternasco y borraja
1hod.
Arroz con beicon, habas y judías verdes
40min
Pochas guisadas con pato
1hod. 10min
Garbanzos a la catalana
35min
Patatas a la riojana
40min
Lentejas guisadas
50min
Arroz a lo pobre
40min
Arroz con conejo
1hod. 15min