Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ limone, preferibilmente biologico
- ½ limone
- 1 cucchiaino di senape di Digione
- ¾ cucchiaino di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 filetti di salmone fresco senza pelle e senza lische (circa 100 g l'uno, spessore 3 cm) (vedere consigli)
- ¼ di cucchiaino di pepe bianco macinato
- ½ cucchiaino di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1850 g di acqua
- 150 - 200 g di bulbo di finocchio a fette sottili
- ½ cipolla rossa a fette sottili (volitelně)
- ½ mela, qualsiasi tipo a fette sottili
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1803 kJ / 430 kcal
- Protein
- 31.3 g
- Sacharidy
- 8.8 g
- Tuk
- 28.8 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1h 20 min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8u.
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2h
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1h 20 min
Pesce spada agli agrumi sottovuoto
1h 15 min
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1h 30min
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5 Std. 10 Min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1h 30min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10 min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20 min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3 Std.