Zařízení & příslušenství
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
Příprava 10min.
Celkový 3hod. 40min.
5 portions
Suroviny
-
pork spare ribs cut in pieces (5-6 cm)500 g
-
50 g dark brown sugarhoney50 g
-
garlic cloves chopped (see tips)10 g
-
red fermented bean curd (nam yee)1 ½ tsp
-
peanut butter2 tsp
-
oyster sauce½ tbsp
-
light soy sauce1 ½ tbsp
-
Chinese rose essence wine (mei gu lu)2 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
15.9 g
Kalorie
1129.7 kJ /
270 kcal
Tuk
18.9 g
Vláknina
0.2 g
Sacharidy
9.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Oriental Pork Dishes
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Braised pork belly
55min.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1hod. 50min.
Crispy Roast Pork Belly
4hod. 25min.
Pineapple Pork Ribs
1hod. 10min.
Salted Fish Pork Belly
30min.
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min.
Sweet and sour pork ribs
40min.
Steamed Pork Patty With Rice
25min.
Pork Ball Soup With Cabbage
25min.
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min.
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min.