Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g pork spare ribs, cut in pieces (5-6 cm)
-
50
g honey
nebo 50 g dark brown sugar - 10 g garlic cloves, chopped (see tips)
- 1 ½ tsp red fermented bean curd (nam yee)
- 2 tsp peanut butter
- ½ tbsp oyster sauce
- 1 ½ tbsp light soy sauce
- 2 tsp Chinese rose essence wine (mei gu lu)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1129.7 kJ / 270 kcal
- Protein
- 15.9 g
- Sacharidy
- 9.1 g
- Tuk
- 18.9 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sweet and sour pork ribs
40min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50 min
Lemon Chicken
25 min
Salted Fish Pork Belly
30min
Braised pork belly
55min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Pineapple Pork Ribs
1h 10min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min